Basın bülteni: CNC, Veme ve Verbruggen

Mar 26, 2024

CNC kişiselleştirilmiş

CNC Holding BV, Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV ve Verbruggen Paddestoelen BV, egzotik mantarlara yönelik substrat pazarındaki uluslararası büyüme hedeflerini artırmak için güçlerini birleştiriyor.

25 Mart 2024'te CNC Holding BV, çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu. Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV ve Verbruggen Paddestoelen BV. Şirketler, egzotik mantar yetiştiriciliğine yönelik hammaddeler alanındaki büyüme hedeflerini daha da genişletmek amacıyla güçlü bir ortaklık hedefliyor.

Satın alma Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV ve Verbruggen Paddestoelen BV CNC'nin büyüme stratejisinde önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor ve alt tabaka üretiminde mükemmellik konusundaki tutkusunu ve egzotik alt tabaka ve mantar bölümünün daha da geliştirilmesini yansıtıyor. Uzmanlığını birleştirerek CNC, Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV ve Verbruggen Paddestoelen BV güçlü bir sinerji yaratacak ve müşterilerimize daha geniş bir yelpazede yüksek kaliteli ürünler sunacaktır.

"Bu satın alma, ürün yelpazemizi genişletme ve pazar konumumuzu güçlendirme stratejimizle mükemmel bir uyum içindedir. Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV ve Verbruggen Paddestoelen BV'nin yetenekli ve kararlı ekiplerini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz ve müşterilerimiz için yenilikçi, yüksek kaliteli substrat, mantar ve miselyum çözümleri üzerinde birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." CNC Grubunun CEO'su Eric van Asselt diyor.

Müşteriler Veme ve Verbruggen'in güvenilir, yüksek kaliteli ürünlerine güvenmeye devam edebilirler. Ayrıca CNC, her üç şirketin müşterilerinin, üç şirketin ortak bilgi ve uzmanlığından kaynaklanan katma değerden yararlanacağının altını çiziyor. Veme Specials ve Verbruggen'in mevcut faaliyetleri her zamanki gibi devam edecek ve gelecekte daha da geliştirilecek. Kendi şirketlerini yönetmeye devam eden John Verbruggen ve Marco Mezenberg'in tanıdık yüzleri de kalacak.

CNC (Dairesel Doğal Kompost) Hakkında:
CNC Holding BV mantar sektöründe faaliyet gösteren uluslararası faaliyet gösteren şirketler grubudur. Şirketler mantar yetiştiriciliği için yüksek kaliteli, sürdürülebilir substrat üretiyor ve/veya taşıyor. Sağlıklı gıdaya, sürdürülebilirliğe ve mantarların döngüsel ekonomideki etkisine artan ilgi nedeniyle CNC önümüzdeki yıllarda önemli bir büyüme bekliyor. CNC halihazırda Avrupa pazarında güçlü bir konuma sahip olup, önümüzdeki yıllarda hem pazarını hem de konumunu arttırmayı hedeflemektedir.

CNC grubu aşağıdaki şirketlerden oluşmaktadır:

CNC Grondstoffen BV mantar yetiştiriciliğine yönelik Avrupa'nın en büyük sürdürülebilir kompost tedarikçilerinden biridir. Bu substratlar Milsbeek ve Moerdijk'teki en gelişmiş iç mekan kompost tesislerinde hazırlanmakta ve uluslararası olarak 45'ten fazla ülkeye teslim edilmektedir. Grubun ayrıca Polonya'da bir üretim tesisi bulunmaktadır (Holpol).

CNC Egzotik Mantarlar BV Avrupa pazarına yönelik egzotik mantarların yetiştirilmesine yönelik ahşap substratlar üretiyor. 2022 yılında Heerewaarden'de en son makine ve teknolojilerin kullanıldığı yeni bir üretim tesisini bünyesine kattı, üretim kapasitesini önemli ölçüde artırdı ve şirketin hızlı büyümesini kolaylaştırdı.

Nakliye şirketi AMCO yaklaşık 1200 ahırdan at gübresinin (kompost üretimi için hammadde olarak) toplanmasını ve faz 3 kompostun yetiştiricilere dağıtımını gerçekleştirmektedir.

Verbruggen Paddestoelen BV ve Verbruggen Substraat BV Hakkında:
Verbruggen Paddestoelen BV çeşitli üretim lokasyonlarında faaliyet gösteriyor ve operasyonel yönetiminde sürdürülebilirliği ve döngüselliği öncü olarak görüyor. Şirket, organik tarım alanında sektörde mutlak bir öncüdür ve 30 yılı aşkın süredir organik istiridye mantarları ve shiitake gibi diğer çeşitleri yetiştirmektedir. Şirket, SKAL sertifikasına sahiptir ve kullandığı hammaddelerin organik kökenli olduğundan emin olmak için takip ve takip sistemi ve analiz protokolü kullanmaktadır.
Yetiştirme sürecinin benzersiz yönü döngüselliktir; bu son yıllarda bir trend haline gelmiş olabilir, ancak 30 yılı aşkın süredir Verbruggen için temel bir unsur olmuştur. Verbruggen Substraat BV Faz 1 substrat üretiminde uzmanlaşmıştır. John Verbruggen ekim ve yenilik alanında öncüdür ve sektörde bir elçi olarak kabul edilmektedir. John'un dünya çapında bağlantıları var ve şirkette her zaman üretimin sürdürülebilirliğini daha da optimize edecek ve artıracak yeni projeleri destekliyor.

Veme Specials BV Hakkında:
Uzman şirket Veme Özel BV Gemert'te istiridye mantarı ve diğer çeşitlere olan tutku üzerine inşa edildi. Kurucuları John Verbruggen ve Marco Mezenberg'in her ikisi de organik istiridye mantarı yetiştiriciliği ve kendi şirketleri için substrat üretimi konusunda onlarca yıllık deneyime sahip.

Bu deneyim, kuruluşuna yol açtı. Veme Özel BV 2012 yılında kendi firmaları ve üçüncü şahıslar için faz 2 substrat üretimi amacıyla faaliyete geçmiştir. Veme Özel BV yüksek kaliteli yüzeyler sağlayarak müşterilerinin verimini en üst düzeye çıkarmaya odaklanmıştır. İçinde bulunduğu şirketler grubu Veme Özel BV Faaliyet alanı mantar yetiştiriciliğinin tüm yönlerini kapsamaktadır. Sonuç olarak, mantar yetiştiriciliğinin 1. aşamadan 5. aşamaya kadar tüm yönlerine ilişkin net bir anlayış mevcut olup kalite ve inovasyon süreçlerinin şirketin entegre bir parçası olduğu anlaşılmaktadır.