Alexey Efremov voor Mushroommatter.com

Jan 21, 2019

In 2001 begon ik de eerste onafhankelijke compostproductie van Phase 2 in Rusland. In 2012 werd mijn installatie de eerste die Fase 3 compost produceerde in Rusland en CIS. Nu produceert deze faciliteit met succes jaarlijks 20 000 ton Phase 3-compost.

Gedurende de jaren in de paddestoelsector heb ik compost- en champignonbedrijven gebouwd en de productie ervan georganiseerd.

De beste westerse experts hebben mij en mijn hoofdcomposttechnoloog geleerd. Deze kennis heeft me geholpen bij het organiseren van een adviesbureau dat zich bezighoudt met planning, ontwerp, constructie, technische uitrusting van compost- en champignonbedrijven en de organisatie van de productie. Ik kwam naar de champignonsector van de handelsafdeling en het stelt me ​​in staat om projecten zowel op het gebied van technologie als op het gebied van economische efficiëntie te bekijken.

Nu werk ik met drie nieuwe Russische projecten met een totale jaarlijkse capaciteit van 100,000 ton Phase 3-compost en 30,000 ton champignons. In maart 2019 begint de productie bij de eerste van deze bedrijven.

Ik deel graag nieuws over de snelgroeiende Russische paddestoelenindustrie met lezers / abonnees van Mushroommatter.com. Ik hoop dat mijn ervaring nuttig zal zijn in andere landen.

Alexey Efremov

Masterchamp
masterchamp.ru

logo Masterchamp

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.